grzesiek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2007 Wtym sklepie to naprawde mają świetne pomysły by ściagnać klienta zwłaszcza promocje sa za***iste :-D /RS/??????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarex66 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2007 Grzesiek kupowałeś coś kiedykolwiek u Przemka ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2007 Omyłkowo -tak i więcej tam nic nie kupie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
błażej 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Luty 2007 hehe Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pa_blo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Luty 2007 zwlaszcza ze ceny na allegro sa o wiele mniejsze niz w tej promocji. fajne ciecie w kule. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Luty 2007 To taki "chłyt matetidowy" :mrgreen: , odrazu pisze że do Przemka nic nie mam :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pa_blo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Luty 2007 Ja do Przemka nic nie mam, zwłaszcza że go nie znam i nigdy tam nie kupowałem. Ale nie wyobrazam sobie sytuacji ze cos kupuje w sklepie a na allegro to samo jest o ponad polowe taniej, wkur..... bym sie niezle. Dziwna sprawa z tym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzesiek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Luty 2007 dokładnie pa_blo , ale popatrz na to cena promocyjna http://www.reefshop.pl/view_product.php?product=HYDHN6G051 :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pa_blo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Luty 2007 hahaha, niezłe. za***ista promocja nie ma co. Tylko siąść i płakać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Luty 2007 no rzeczywiście "PROMOCJA" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach