kostia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Wrzesień 2009 Pytanei czy ktos wie o bezpieczenstwie tej ryby dla rafy? Co prawda w Singapurze widzialem cala lawice w rafie, ale to jakos mnie nei przekonuje. bded wdzieczny za pomoc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Wrzesień 2009 Prosze bardzo http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=15+267+1690&pcatid=1690 Reef Compatible: Yes Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kostia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Wrzesień 2009 dzieki Mariusz ale mi bardziej chodzilo o wlasne doswiadczenia z tym brzydalem , Dr Fostre jest bardzo mila strona, ale ja jauz sie nacialem np na reefsave centropugi :-) Ale tak czy siak dziekuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Wrzesień 2009 Dlaczego sie nacioles ? Przeciez wyraznie jest napisane przy kazdym osobniku z rodziny Centropyge ze Reef Compatible: With Caution co oznacza ze predzej czy później zacznie skubac korale. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach