Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2009 Pozwoliłem sobie założyć nowy wątek odnośnie lamp modularnych. Obecnie zajmuję się sprowadzaniem tego typu oświetlenia . Możliwości konfiguracji jest mnóstwo , producent wyprodukuje to co zechcę . Postaram się umieszczać tutaj wszelkie nowinki z tej dziedziny. Liczę z waszej strony na propozycje co byście zmienili , co dodali itp. Cena lampy w wersji standard 120W to 999zł/szt. Obecnie pracujemy nad kilkoma nowymi wersjami lamp . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pooh 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2009 przewidujesz "mniejsze" (liczba W) lampy ? masz dostep do swietlowek ledowych ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2009 pooh oczywiście są modele mniejsze oraz jako ciekawostka do max 600W. Dostęp do świetlówek LEDowych mam również ale to już inna bajka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtesu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2009 Witam, ja proponował bym na początek opisać ze szczegółami technicznymi moduły które sprzedajesz w tej chwili bo samo zdjęcie nic nie mówi. Wtedy można mówić o ewentualnych "zmianach konfiguracji" jak to nazwałeś... Pozdrawiam.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pooh 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2009 zatem, jesli mozesz podaj info/ceny (moze byc PW) o: - swietlowkach 90cm - modulach ok 36W-40W; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2009 Dasz rade zalatwic swietlowki na 150cm ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2009 Temat świetlówek proszę poruszać w osobnym topicu . pooh tobie proponuję moduł 50W jednak nie licz , że jeśli wybierzesz o połowe mniejszą moc to zapłacisz połowe mniej . Najlepszy stosunek do ceny wychodzi właśnie przy lampie 120W , np. 90W kosztuje już tylko 200zł mniej, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek_Lublin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2009 Czy te lampy to wersja V2 czy to te starsze ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AMKoszalin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2009 @Margo , co to za producent tych lamp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pooh 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2009 ok, a w takim razie co zaproponowalbys do akwa o dlugosci 100 cm x 40 cm wysokie, czy 90W wystarczy dla sps i lps ? no i podaj ceny na pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2009 Jacek_Lublin zależy która wersja cię interesuje, jak już wspominałem producent wyprodukuje to co zechce. AMKoszalin takich rzeczy to się raczej nie zdradza BTW tak z ciekawości zasięgnąłem informacji za ile producent lamp (sprzedawanych w rf) sprzeda mi jedną sztuke , cena dla ludzi z pl to 400$/szt + przesyłka, cło itp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtesu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2009 Witam, czyli twierdzisz że moduły które sprzedajesz nie są tego samego producenta co te z rf? Zadziwiająco perfekcyjne podobieństwo. Nie wspomne o tym że jak do tej pory nie opisałeś tego co sprzedajesz poza tym że ktoś wyprodukuje Ci co tylko sobie zamówisz. I powiedz mi jak chcesz sprzedać produkt anonimowego producenta bez opisu technicznego w dodatku?? Ja na dniach chce zamówić modół 120W i pisałem do Ciebie na priva jaką wersje modułów posiadasz, na co odpisałeś ze v1 czyli że to ta pierwsza wersja tego co sprzedaje rf, proszę o to tylko żebyś skoro już chcesz czymś handlować określił co to i jakie ma parametry bo robi się jakaś ściema z tego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
balon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2009 Marqo, napisałeś że firma x może dla Ciebie wyprodukować wszystko,więc mam pytanie odnosnie czegoś do pikorafek takich powiedzmy w przedziale od 10 do 40litrów, prosze o jakąś oferte hurtową na prv i info czy wystawiasz na to fakturki ...Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2009 wojtesu już wyjaśniam . Na chwile obecną mam 2 lampy v1 dlatego ci o nich pisałem . Mój producent wykonuje dla mnie lampy takie jak inny producent dla rf , różnicą jest cena . Jak zapewne wielu wie Przemek załatwił sobie umowę z producentem przez co cenny poszybowały w górę . Wersje v2 pojawią się wkrótce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wojtesu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2009 No ok tylko że z t ego wynika ze masz producenta który wykonuje identyczne lampy ja te z rf skoro bedzie wersja v2. Co jest trochę dziwne... Mimo wszystko napisz kiedy bedziesz miał jakąś konkretną oferte bo nie wiem czy sie wstrzymać z zakupem... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marqo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2009 No ok tylko że z t ego wynika ze masz producenta który wykonuje identyczne lampy ja te z rf skoro bedzie wersja v2. Co jest trochę dziwne... Mimo wszystko napisz kiedy bedziesz miał jakąś konkretną oferte bo nie wiem czy sie wstrzymać z zakupem... Najpierw muszę sprzedać 2 lampki które mi zalegają , Kolejne lampy dostane najprawdopodobniej po 8 pazdziernika (mają jakieś święta w Chinach) i te wersje będą miały poprawione chłodzenie (bardziej ciche) oraz dłuższy przewód zasilający w stosunku do obecnych . Po tym przyjdzie czas na modernizacje LEDów ale o tym wkrótce. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2009 Ty masz jakąś działalność zarejestrowaną, czy tak sobie na forum sprzedajesz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek_Lublin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Wrzesień 2009 Ty masz jakąś działalność zarejestrowaną, czy tak sobie na forum sprzedajesz? A co Olek pismo do skarbówki szykujesz ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach