Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Wrzesień 2009 Zamowilem u nas w sklepie LBF-AP jakieś 2 m-ce temu małą przejściówkę z GHL-a. Niestety do dzisiaj nie doszła wiec postanowiłem sam się z tym rozprawić. Nie sadze ze w tym urządzeniu są jakieś układy scalone i kable można podłączyć bezpośrednio od komputera ghl do balastu w gniazdo 1-10V. Problem w tym ze nie wiem który kabel gdzie podpiąć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Wrzesień 2009 jak coś mam to cudo, jedną albo 2 szt. mogę sprzedać bo nie potrzebuje:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rpp 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Sierpień 2010 Odświeżę temat - czy to ustrojstwo LBF-AP ma w sobie jakieś elementy czy jest to po prostu ładne wyprowadzenie kabli i tyle? Jeśli jest to tylko wyprowadzenie kabli to może ma ktoś schemat/opis poszczególnych pinów? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregorowicz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Sierpień 2010 Niestety nie są to same wyprowadzenia kabli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rpp 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Sierpień 2010 A czy jeśli chcę podłączyć sobie sterowanie lampy LED DIY opartej na Meanwellach (sterowane napięciem 0-10V) to czy nie da się tego podpiąć bezpośrednio do Profiluxa? Czy konieczne jest skorzystanie z np. LBF-AP? Czy może na portach L po prostu wystarczy wziąć odpowiednią parę kabli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gregorowicz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Sierpień 2010 to użądzenie służy do tego aby po zminimalizowaniu oświetlenia do minimum w ostateczności je wyłączyć inaczej będzie cały czas świecić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach