Skocz do zawartości
kostia

Akwarium morskie na targach MTG 19-20.09 Gdańsk

Rekomendowane odpowiedzi

Akwarium morskie na Targach MTG Gdansk 19-20.09. Pawilon 3. Jeżeli ktoś ma ochote zapraszam serdecznie , pokazemy 520 l Aquastabila z dośc fajna murena sniezna. Impreza jest zbyt krótrka żeby instalowac rafe, ale jesli ktoś miałby ochote wpaść i pogadać będzie mile widziany

Wrzucilem kilka fotek, prosze jednak pameitac ze to nie jest do konca prawdziwa akwarystyka to zbiornik na 36 godzin. Moja satysfakcja jest to ze zwierzate w zdecydowanej wiekszosci przezyly targi w calkiem dobrej formie.

2030_thumb.attach

2031_thumb.attach

2032_thumb.attach

2033_thumb.attach

2034_thumb.attach

2035_thumb.attach

2036_thumb.attach

2037_thumb.attach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

M A S A K R A !!! Tylko krasnala tam brakuje i nurka co puszcza bąble. Jest się czym chwalić "zwierzate w zdecydowanej wiekszosci przeżyly"

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widziałem, cokolwiek śmieszne (to takie łagodne określenie)no.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weźcie poprawkę na to, że na prawdę ciężko szykuje się akwarium na targach nieakwarystycznych. Też miałem okazję wystawiać w hali MTG zbiornik i samo przekonanie organizatora targów, że akwarium potrzebuje w nocy prądu zajęło mi 2 godziny biegania. I tak ze wszystkim, to na prawdę droga przez mękę. A co do aranżacji, to ma przyciągać widza "nieakwarystę" i tyle. Ja poszedłem w nieco bardziej standardowe klimaty, co nie znaczy, że "nieakwaryście" będzie się bardziej podobało.

1202-targi5.jpg

1202-targi6.jpg

1202-targi4.jpg

1202-targi2.jpg

P.S. Teraz widzę, że temat mocno odgrzewany ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Michał : to co ty wystawiłeś i kostia to są dwa rózne światy . Nie mam nic do kostii ale jego aranżacja przypomina mi zatopioną hydraulikę . :down: Twoja aranżacja Michał to 100%- towe akwarium . :thumbsup: Zapewne tak jak napisałeś pojawiają się problemy z organizatorem wystawy . Moim zdaniem jak mam wystawiać coś co nie przypomina akwarium morskie to lepiej nie robić nic w tym kierunku . To tylko moje zdanie .Pozdrawiam :thumbsup:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te "wydmuszki" to taki znak rozpoznawczy kosti , mnie raczej średnio się to podoba .down.gif

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czego można było się spodziewać ?

Edytowane przez slawomirdyl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się zastanawiałem gdzie jest akwa z galeri bałtyckiej.. Tylkor ryby się zmieniły, reszta bez zmian..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja się zastanawiałem gdzie jest akwa z galeri bałtyckiej.. Tylkor ryby się zmieniły, reszta bez zmian..

Dokładnie. Tylko czy widziałeś te akwarium w jego końcowym stadium użytkowania? Ryby zestresowane, poobijane, aż żal było patrzeć moim zdaniem to akwarium było jednym wielkim niewypałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale, te pąkle to stały punkt aranżacji :D Akwaria morskie idą w tym kierunku :D . Czepiacie się :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w temacie Pana Kostii . Unikajcie jak możecie. Unikajcie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiemy to :). Nawet nową siedzibę znam osobiście niby większa bo firma się rozrasta :).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi się podoba,jest inne od wszystkich co przyciąga uwagę a na pewno o to chodziło.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

z tytanikiem przyciagał by uwage bardziej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi