kostia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Wrzesień 2009 Akwarium morskie na Targach MTG Gdansk 19-20.09. Pawilon 3. Jeżeli ktoś ma ochote zapraszam serdecznie , pokazemy 520 l Aquastabila z dośc fajna murena sniezna. Impreza jest zbyt krótrka żeby instalowac rafe, ale jesli ktoś miałby ochote wpaść i pogadać będzie mile widziany Wrzucilem kilka fotek, prosze jednak pameitac ze to nie jest do konca prawdziwa akwarystyka to zbiornik na 36 godzin. Moja satysfakcja jest to ze zwierzate w zdecydowanej wiekszosci przezyly targi w calkiem dobrej formie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szuwar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Listopad 2010 M A S A K R A !!! Tylko krasnala tam brakuje i nurka co puszcza bąble. Jest się czym chwalić "zwierzate w zdecydowanej wiekszosci przeżyly" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morog 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Listopad 2010 i tytanika brakuje zero naturalności Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
max1974 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Listopad 2010 :geek:to sie komus podoba ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pegaz 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Listopad 2010 Widziałem, cokolwiek śmieszne (to takie łagodne określenie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snocho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Listopad 2010 Weźcie poprawkę na to, że na prawdę ciężko szykuje się akwarium na targach nieakwarystycznych. Też miałem okazję wystawiać w hali MTG zbiornik i samo przekonanie organizatora targów, że akwarium potrzebuje w nocy prądu zajęło mi 2 godziny biegania. I tak ze wszystkim, to na prawdę droga przez mękę. A co do aranżacji, to ma przyciągać widza "nieakwarystę" i tyle. Ja poszedłem w nieco bardziej standardowe klimaty, co nie znaczy, że "nieakwaryście" będzie się bardziej podobało. P.S. Teraz widzę, że temat mocno odgrzewany ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hepatus1000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Listopad 2010 Michał : to co ty wystawiłeś i kostia to są dwa rózne światy . Nie mam nic do kostii ale jego aranżacja przypomina mi zatopioną hydraulikę . Twoja aranżacja Michał to 100%- towe akwarium . Zapewne tak jak napisałeś pojawiają się problemy z organizatorem wystawy . Moim zdaniem jak mam wystawiać coś co nie przypomina akwarium morskie to lepiej nie robić nic w tym kierunku . To tylko moje zdanie .Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Listopad 2010 Te "wydmuszki" to taki znak rozpoznawczy kosti , mnie raczej średnio się to podoba . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Listopad 2010 (edytowane) A czego można było się spodziewać ? Edytowane 19 Listopad 2010 przez slawomirdyl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zako 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Listopad 2010 A ja się zastanawiałem gdzie jest akwa z galeri bałtyckiej.. Tylkor ryby się zmieniły, reszta bez zmian.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Maj 2011 A ja się zastanawiałem gdzie jest akwa z galeri bałtyckiej.. Tylkor ryby się zmieniły, reszta bez zmian.. Dokładnie. Tylko czy widziałeś te akwarium w jego końcowym stadium użytkowania? Ryby zestresowane, poobijane, aż żal było patrzeć moim zdaniem to akwarium było jednym wielkim niewypałem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Waldi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Maj 2011 Ale, te pąkle to stały punkt aranżacji Akwaria morskie idą w tym kierunku . Czepiacie się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bazyl 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Maj 2011 Ja w temacie Pana Kostii . Unikajcie jak możecie. Unikajcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArTi 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Maj 2011 Wiemy to . Nawet nową siedzibę znam osobiście niby większa bo firma się rozrasta . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz_760301 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Maj 2011 Podoba mi się pomysł z tymi "słupami" - coś nowego. Co do reszty to, fakt, za dużo tam wszystkiego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Maj 2011 Mi się podoba,jest inne od wszystkich co przyciąga uwagę a na pewno o to chodziło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Morog 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Maj 2011 z tytanikiem przyciagał by uwage bardziej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach