Dany 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Wrzesień 2009 To akwarium kolegi z Krakowa, skoro jest na youtubie to wklejam link warto oglądnąć:pardon: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Wrzesień 2009 To akwarium jest już forum „ Kraków 3500†Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dany 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Wrzesień 2009 O faktycznie:) nie wiedziałem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andrniew 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Wrzesień 2009 Na filmiku jest dosyć świezy ten zbiornik , z dosypanym swiezym piaskiem. Ciekawe jak wygląda obecnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Wrzesień 2009 Dalej tak czysto tak jak na filmiku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dany 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Wrzesień 2009 @andrniew,R@f@l zbiornik nadal wygląda imponująco. Bylem, widziałem, na piach nie zwróciłem szczególnej uwagi, ale z tego co pamiętam jest tam go niewiele tylko dla dekoracji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Wrzesień 2009 Dany -dlatego napisałem ze nadal czysto i ładnie bo tez tam byłem niedawno . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dany 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Wrzesień 2009 Potraktowałem zarówno Twoja wypowiedź jak i Andrniewa jako pytanie, chociaz nie było znaków zapytania:) Jakoś mi tak z kontekstu wynikało. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach