zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 2009 Pewnie juz widzieliscie ale na wszelki wypadek www.akwa.aip.pl/wroclaw2009 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Wrzesień 2009 No ja nie widzioł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Wrzesień 2009 ja byłem ze znajomymi, bo aktualnie we wrocku jestem i żałuje że poszedłem. Z wyjątkiem akwarium firmy trzmiel, nie była na co popatrzeć. Poziom marny (oprocz trzmiel'a), 4 akwaria. Lipa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Wrzesień 2009 A widziales jak bylo pieknie wygiete to akwarium? woda je pieknie wyprofilowala. Prawde mowiac nie odwazylbym sie go postawic w domu :pardon: Bylo pare fajnych akwariow slodkowodnych no i nie oszukujmy sie to byly targi a nie wystawa akwarystyczna. W zalowaniu bardziej mi chodzi o integracje kiedy okolo 50 sztuk akwarystow wedrowalo sobie po wieczornym Wroclawiu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dominik 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Wrzesień 2009 w środku było ładnie i gustownie, a co do samego szkła, to nie lustrowałem aż tak bardzo:) Słodkowodne to masz racje, było kilka naprawdę ładnych baniaków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielj 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Listopad 2009 Zwłaszcza akwaria Klubu_Malawi:) Wiem , bo sam robiłem to stoisko wraz z założycielem tematu:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozim 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Listopad 2009 Według mnie Aqua Medic mógłby wrzucić więcej zwierzaków do baniaka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zho 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2009 Tam juz bylo naprawde pelno. A skrzydlica w tym towarzystwie po aklimatyzacji mogla zrobic tylko mniej zwierzakow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach