Jacek56 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Sierpień 2009 Witam, Tak sie zastanawiam nad zakupem tej rybki ale nie wiem czy wytrzyma spotkanie z moimi dwoma pokolcami (okolo 20cm dlugie :sad: ), ktore generalnie rzadza w zbiorniku. Czy rzeczywiscie te rybki lubia podskubywac SPS? Moze ktos sie podzieli doswiadczeniami o tej rybce? Z gory bardzo dziekuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
GrzegorzAkwa 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Sierpień 2009 Nigdy nic nie wiadomo w jednym akwa gdzie jest duży imperator spsy mają spokuj, natomiast zeżarł więkrzość LPS-ów scolimie i cynariny bardzo mu smakowały. Róznie z tą ryba bywa, ale bez ryzyka nie ma zabawy. Trochę małe akwa ,to naprawdę bardzo duża ryba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Sierpień 2009 OK dzieki, Tak sobie szukam w internecie i generalnie zalecaja zbiornik nie mniejszy niz 550ltr. Moze jeszcze ktos cos napisze o swoich doswiadczeniach? Dziekuje i pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kostia 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Wrzesień 2009 Potrafi plywac na refie meisiacami i niczego nei skubnie a potem opier... koralowce w jeden dzien. Ja mam go w fazie zmiany szaty ale w FO. Jest duzo spokojniejszy niz np Paru ktory leje sie z 25 cm rogatnica jasnoplama. Na rafe nie polecam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach