thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Styczeń 2007 Jak w temacie kto ma ciotke w ameryce ewentualnie moze byc wojek czy kumpel potrzebuje cos tam kupic a wolal bym ominac clo podatek itd pomoze ktos Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Styczeń 2007 mieszka tam nasz wujek, ano Bush sie nazywa :-D , drydnij do niego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Styczeń 2007 Hey Kanada Moze byc :-) I na kiedy potrzebujesz robic zakupy ? Bo od czasu do czasu mnie odwiedzaja :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
billy22 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Styczeń 2007 w toronto mam ciotke.. chetny do uslog.. ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kwiatek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Styczeń 2007 thcskiba a co chcesz kupic ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thcskiba 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Styczeń 2007 a to tajemnica :-D zobaczycie wkrotce :-D off topic daj mi adres bo nie panuje juz nad niczym wysle ci wtyczki :-/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach