BENY 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Sierpień 2009 Parę fotek mojego małego akwarium :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
troterek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Sierpień 2009 jak ty masz słoik to większość ma naparstek;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BENY 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Sierpień 2009 Coś te zdięcia duże mi wyszły:rolleyes: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Sierpień 2009 ile to litrow ma to akwarium ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BENY 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Sierpień 2009 akwa 400L sump 60l oświetlenie 1x150w HQI 2xT5 24w aktynika 4xT5 39w 3x with 1x aktynika oraz DIV LED 12x3w with 12x3w royal blu Reaktor wapnia DIV mieszacz wapnia AM odpieniacz AM Antyphos,węgiel A,B,C,M z Grotecha podawane pompkami dozującymi GHL cyrkulacja 2xTunze 6000 Obieg OR3500 żywej skały tyle co wlazło Jestem na etapie wprowadzania korali i innych bezkręgowców ile jest miejsca Ryb przyzwoicie Steruje sobie tym profilux Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Sierpień 2009 A powiedz mi jak pokolce sie dogaduja w twoim akwa ,bo masz ich troche. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BENY 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Sierpień 2009 Trzymane od osesków 1,5cm Z tymi potworkami dużo się przeszło . szczególnie hepatusy jak polubią jakiegoś koralika to dosłownie:spiteful: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BENY 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Sierpień 2009 parę nowych fotek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BENY 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Sierpień 2009 jeszcze fotki:tongue: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver200 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Sierpień 2009 Widze, ze masz Ledy - mozesz napisac cos wiecej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BENY 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Sierpień 2009 Na razie na próbę wystrugałem 12xzimne białe oraz 12xRoyal Blue Cree na dwóch pasywnych radiatorach po obu stronach baniaczka . Jak to będzie bez problemu świeciło przez rok to planuje albo jakieś gotowce lub sam będę kombinował coś na cały baniak ( może z regulacją na 1-10V) zobaczymy.:cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
silver200 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Sierpień 2009 dzięki za info, a jak mógłbym prosić jakieś zdjęcia bardziej szczegółowe na priv to byłbym bardzo wdzięczny. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach