Kevlar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń 2007 Wcześniej mogłem czyścić akwa wkładając rękę do środka i błazenki nie reagowały. Teraz od kilku dni jak włożę rękę do akwa od razu atakują. Co może być przyczyną innego zachowania? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń 2007 Może "ciąża"? :cry: I dla tego są agresywniejsze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń 2007 nie wprowadzałeś w tym czasie niczego nowego do akwa :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kevlar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń 2007 Nic nowego nie wprowadzałem, ciąży ani ikry nie zauważyłem. Jedynie co ze zmian to nowy sump. Dużo większy od poprzednika więc przybyło trochę (ok 1/4 objetości) nowej solanki ale to chyba nie powinno być przyczyną innego zachowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wbies 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń 2007 Moje błazny atakują rękę kiedy znajdzie się w pobliżu cladieli którą zaadoptowaly na swoją siedzibę :-) i muszę przyznać że uderzają mocno.Jeśli wykonuję prace porządkowe dalej od ich rewiru nie reagują .Myślę że po prostu bronią swego terytorium :-) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kevlar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń 2007 W mojej 100 ltr wszędzie jest w pobliżu ich terytorium ale możliwe że to właśnie obrona terytorium. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń 2007 Mysle ze nie odpowiadaja im twoje rece :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kevlar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń 2007 Przy następnym czyszczeniu poproszę żonę. Może jej ręce będą im odpowiadały? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Styczeń 2007 A to napewno :-D na 100% Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach