endriu3005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Październik 2015 Wtam, kupilem ostatnio rowaphos bo nalecialo mi sie glonow wlosistych, ciezkie do zdrapania ze skaly, kumpel polecil i to cudo dalem do skarpety na poczatek bo jak sam mowil reaktor nie jest porzebny, dalem jak w instrukcji do morszczyzny 100g do 400l i efektu nie widac po tygodniu, nawet sie nie zatrzymaly, dalej rosna sobie. Mam pytanie czy moge dac wieksza dawke ? jak tak to ile ? lub musze jeszcze poczekac na efekty albo reaktor jest mi jednak potrzebny i skarpeta nie da rady, powiem ze juz przy dojrzewaniu byly glony uporalem sie z nimi dalem rade je mechanicznie usuwac ale te to masakra, kosiarka tylko ale jak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
turborower2000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Październik 2015 Na takie glony to rowaphos nie pomoże Proponuję skorzystać z usług Salariasa ;] Bardzo fajna rybka i opierdzieli to w dwa dni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu3005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Październik 2015 Na takie glony to rowaphos nie pomoże Proponuję skorzystać z usług Salariasa ;] Bardzo fajna rybka i opierdzieli to w dwa dni Mam i wiesz ze ich nie ruszy, bo nie daje rady , tak mocno sie trzymaja, widzialem i widze jego podejscia do wrywania i lipa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
turborower2000 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Październik 2015 Kurcze dziwne,może masz jakiegoś malucha ? Nie jestem fanem krabów dlatego wpuściliśmy salariasa dwa dni mu to zajęło. Rowaphos to adsorber fosforanów i wierz mi hania pokazuje 0,00 a glony takie piękne włosowate jak u Ciebie,tylko że tam dojrzewanie pełną gębą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu3005 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Październik 2015 Kurcze dziwne,może masz jakiegoś malucha ? Nie jestem fanem krabów dlatego wpuściliśmy salariasa dwa dni mu to zajęło. Rowaphos to adsorber fosforanów i wierz mi hania pokazuje 0,00 a glony takie piękne włosowate jak u Ciebie,tylko że tam dojrzewanie pełną gębą. No mlody jest bo od 2 misiecy go mam, to moze tez byc to ze nie moze takich badyli wyrwac, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach