Skocz do zawartości
endriu3005

Rowaphos

Rekomendowane odpowiedzi

Wtam, kupilem ostatnio rowaphos bo nalecialo mi sie glonow wlosistych, ciezkie do zdrapania ze skaly, kumpel polecil i to cudo dalem do skarpety na poczatek bo jak sam mowil reaktor nie jest porzebny, dalem jak w instrukcji do morszczyzny 100g do 400l i efektu nie widac po tygodniu, nawet sie nie zatrzymaly, dalej rosna sobie. Mam pytanie czy moge dac wieksza dawke ? jak tak to ile ? lub musze jeszcze poczekac na efekty albo reaktor jest mi jednak potrzebny i skarpeta nie da rady, powiem ze juz przy dojrzewaniu byly glony uporalem sie z nimi dalem rade je mechanicznie usuwac ale te to masakra, kosiarka tylko ale jak :D 

post-4692-0-73597300-1444523450_thumb.jpg

post-4692-0-51178400-1444523456_thumb.jpg

post-4692-0-17076300-1444523467_thumb.jpg

post-4692-0-25790800-1444523474_thumb.jpg

post-4692-0-93214300-1444523484_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na takie glony to rowaphos nie pomoże ;) Proponuję skorzystać z usług Salariasa ;] Bardzo fajna rybka i opierdzieli to w dwa dni ;)

Mam i wiesz ze ich nie ruszy, bo nie daje rady , tak mocno sie trzymaja, widzialem i widze jego podejscia do wrywania i lipa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze dziwne,może masz jakiegoś malucha ? Nie jestem fanem krabów dlatego wpuściliśmy salariasa dwa dni mu to zajęło.

Rowaphos to adsorber fosforanów i wierz mi hania pokazuje 0,00 a glony takie piękne włosowate jak u Ciebie,tylko że tam dojrzewanie pełną gębą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurcze dziwne,może masz jakiegoś malucha ? Nie jestem fanem krabów dlatego wpuściliśmy salariasa dwa dni mu to zajęło.

Rowaphos to adsorber fosforanów i wierz mi hania pokazuje 0,00 a glony takie piękne włosowate jak u Ciebie,tylko że tam dojrzewanie pełną gębą.

No mlody jest bo od 2 misiecy go mam, to moze tez byc to ze nie moze takich badyli wyrwac,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi