smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Czerwiec 2009 j.w. moze ktos wie gdzie mozna kupic pret ze stali nie rdzewnej o srednicy 2,1-2,15 mm ? Dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blue.wave 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Październik 2009 A nie lepszy byłby wolfram? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mariusz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Październik 2009 Nie wiem gdzie mozna takie cos kupic ale z ciekwaosci zapytam do czego ci potrzebne ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Październik 2009 Do pompki panie http://www.matix.pl/kontakt.html Nie obiecam Ci że się do nich wybiorę w najbliższym czasie (czytaj w poniedziałek) bo to może być różnie - choć po aluminium jadę tam często. Dlatego daję Ci namiary - zadzwoń i zapytaj. Jak będą mieli to daj mi cynk - kupie i Ci wyśle. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
blue.wave 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Październik 2009 Można też zastosowac do taczki. Jeśli chciałbyś wolframową, bo jest nie do zdarcia, to odwiedź sklep spawalniczy i tamci coś dobiorą, tylko ciąc trzeba diamentem. Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
loccutus 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Październik 2009 W tej firmie co podałem też można spytać - wolfram, brąz, mosiądz, miedź, aluminium, kwasówka - do koloru do wyboru. Jakby mieli to zero problemu - mogę podskoczyć odebrać i wysłać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Październik 2009 super, dzieki , jakby coodezwe sie jutro na priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach