thaz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Wrzesień 2015 Jak się ma zbiornik? Jestem ciekawy postępów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Davidos-05 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Październik 2015 (edytowane) Jak się ma zbiornik? Jestem ciekawy postępów Witam Zbiornik ma się dobrze tzn miał... Przepraszam za moją nieobecność, ale w tym czasie zbiornik przeszedł przebudowę, a właściwie rozbudowę do 170l w obiegu. Więc stwierdziłem, że jak projekt dobiegnie końca to go wam przedstawie. Akwarium zostało rozbudowane o: -szafkę -nadbudowę (nadkleiłem zbiornik o 5cm) -komin wklejony na całą długość zbiornika (60x10x40) -sump (50x40x35h) -refugium -dolewka 15l -hydraulika -pompa Newa jet 3000 -dołożyłem też trochę skały Mam jeszcze zamiar kupic mocniejszy odpieniacz, tylko zastanawiam się jaki? Jeśli chodzi o życie to wszystkie zwierzaki przetrwały oprócz rozgwiazdy piaskowej. Edytowane 5 Październik 2015 przez Davidos-05 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
guzalki 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Październik 2015 ile tego piachu masz w refugium bo wygląda na bardzo dużo i do tego jednej frakcji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Davidos-05 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Październik 2015 ile tego piachu masz w refugium bo wygląda na bardzo dużo i do tego jednej frakcji 15cm - a ile ma być? Frakcji 0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach