P&B 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Czerwiec 2009 najwieksza ilosc szczepek w polsce w jednym miejscu (okolo 3000) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rafal19 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Czerwiec 2009 ....szczęka opada, piękne! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Czerwiec 2009 Rewelacja:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Czerwiec 2009 ....szczęka opada, piękne! Nic dodać nic ująć!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
troterek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Czerwiec 2009 Kurde najpiękniejszy zbiornik jaki widziałem, sama różnorodność życia jest porażająca!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
78yanke 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Czerwiec 2009 Francja elegancja - tyle że to Polski baniaczek. Super Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piootrek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Sierpień 2009 Piękny zbiornik, widać ręke profesjonalisty :good: Jaki sprzęt dba o jakość wody, może napiszesz coś więcej.... Jako że jestem nowym użytkownikiem chciałem się przywitać i mówię wszystkim: CZEŚĆ :good: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piootrek 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 20 Sierpień 2009 ciekaw jestem jeszcze co tam tak ładnie wodę miesza? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach