Kevlar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2006 Przepraszam że zadaje takie banalne pytania ale kto pyta nie błądzi. Czy sól musi być przechowywana w szczelnie zamkniętym opakowaniu czy może nie koniecznie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2006 Sól jest silnie higroskopijna. Połyka wilgoć z powietrza. Najlepiej trzymać sól w pojemniku plastikowym. Takim po farbach. Aczkolwiek jak trochę namoknie i zrobi się jednolita bryła o świat się nie zawali:) POZDRO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2006 albo jak np. kupisz TM Pro-reef 20 kg to masz to w takim fajnym wiaderku wraz z folia :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kevlar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2006 Właśnie kupiłem TM Pro-reef 20 kg ale na spółkę z kolegą i trzeba to rozdzielić. Pomyślałem o worku foliowym. Wcześniej miałem (jeszcze mam) TM w pudełkach kartonowych to po użyciu zaklejam pudełko taśmą samoprzylepną tylko czy to konieczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mario-sz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2006 Nie jest konieczne POZDRO Nie popadajmy w paranoje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Grudzień 2006 jeden z Was niech weźmie tą folie co jest w środku a drugi niech wrzuci do tego wiadra ono jest chyba dość szczelne :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wbies 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Grudzień 2006 Następnym razem znowu kupicie 20 kg i drugi z Was będzie miał wiaderko :mrgreen: . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Grudzień 2006 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kevlar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Grudzień 2006 Tak będzie :-D Ja tym razemwziąłem folię. Następnym razem biorę wiaderko :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Grudzień 2006 :-D :-D :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kevlar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Grudzień 2006 W tym całym zamieszaniu jedno jest dobre: sól :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Grudzień 2006 Synek podzielcie sobie sol na pol :-) a te wiaderko wysli domnie :-P :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Grudzień 2006 co ty chcesz ode mnie :?: :shock: ja mam swoja sól w domu w wiaderku i w folii:!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kevlar 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Grudzień 2006 R@F@l wiaderko jest u mojego kolegi ale raczej go nie odda :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Grudzień 2006 S_Y_N_E_K sorki to nie do ciebie mialo byc wybaczysz mi :-| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Grudzień 2006 wybacze :mrgreen: :-D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
R@F@l 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2007 No to Fajnie 8-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
S_Y_N_E_K 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Styczeń 2007 :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach