Dasti 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Maj 2015 (edytowane) Witam . Mam takie pytanie. Czy belkę oświetleniową ''4 Aqua ''T5 3 x 39W można zamocować do sufitu przy pomocy linek ?. W opisach tych belek jest tylko podane że " mocowanie za pomocą dołączonych nóżek na bokach akwarium".Dzięki. Edytowane 4 Maj 2015 przez Dasti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Maj 2015 W 5 sek. zajelo mi znalezienie w necie fotek tej belki, wiszacej na linkach,hmm. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dasti 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Maj 2015 (edytowane) W 5 sek. zajelo mi znalezienie w necie fotek tej belki, wiszacej na linkach,hmm. To gratulacje. Ja dwa dni siedzę w necie i nigdzie nie znalazłem tej belki wiszacej na linkach. Stąd ten post. Owszem jest ale nie 3x39W lecz 4x39W i ta jest podwieszana. Ja pytam o belkę 3x 39W. Pozdrawiam. Edytowane 4 Maj 2015 przez Dasti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mati123 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Maj 2015 A nie można zapytać sprzedawce? Z tego co widzę to chyba nie ma 3x39W na linkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dasti 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Maj 2015 A nie można zapytać sprzedawce? Z tego co widzę to chyba nie ma 3x39W na linkach. Można. I właśnie to wczoraj to zrobiłem. Temat do zamknięcia . Dziekuję. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach