sysis 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2015 Witam Chciałbym założyć akwarium (10-30l) tylko dla rozgwiazdy piaskowej. Otóż moje pytanie brzmi co bym musiał do takiego akwarium dokupić* i czy ta rozgwiazda może być sama w akwarium czy musiała by mieć jakiegoś kompana. Prosiłbym również o wypisanie sprzętu i pokarmu jakie by można było dla niej dokupić. Do wydania mam 400zł starczy? *Co bym musiał do tego akwarium dokupić- Chodzi tu o podłoże, skałki oraz koralowce (o ile to ostatnie jest potrzebne). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2015 Mysle ze ciezko bedzie utrzymac samą rozgwiazde i to jeszcze w tak małym akwarium. Mysle ze lepszym pomyslem jest dozbieranie pieniedzy i zrobienie chociaz 30litrowej nanorafki. 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sysis 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2015 A warto kupic aquael nanoreef? A i ile by mnie wyniosło takie akwarium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kozik8 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2015 A skąd jesteś bo jak co to mam taką nanorafke do sprzedania Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sysis 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2015 Wrocław, w jakiej cenie ma pan/pani tą nanorafkę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kozik8 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2015 Ja z Gliwic 450 Mogę wysłać foty na priv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach