Skocz do zawartości
Tomek-eRybka

Nowy Sklep stacjonarny - Warszawa

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zapraszam wszystkich Morszczaków w tą Sobotę 16.05 od godziny 10 na otwarcie naszego nowego sklepu w Warszawie ul. Grochowska 324 Pawilon 9 .

Jesteśmy po dużych dostawach Korali Twardych SPS zarówno dzikie jak i z hodowli , LPS, Korale miękkie w Tym Piękne ricordee,

Duży wybór Ryb i Bezkręgowców ( Hawaje, Karaiby, Indonezja)

Żywa skała zarówno Indonezja jak i Papua ( z zooanthusami)

W Sobotę i cały przyszły tydzień Mega promocje Cenowe!

Pozdrawiam

Tomek

Tel 793-163-370

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tomku gratulacje,

zadbaj tylko aby ktoś odbierał telefon i dało się coś kupić...

Mi niestety nie yło dane zrealizować żadnego zamówienia, ale teraz będę miał bliżej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W ciągu ostatniego tygodnia kilkakrotnie dzwoniłem do filii w Zabrzu i ani razu nie zdarzyło mi się żeby telefon nie został odebrany. No ale może miałem szczęście. Dzisiaj nawet już zamówiłem u nich sól Preisa 4kg bo mają dobrą cenę. Gdyby nie niespodziewane wydatki zakupów byłoby więcej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to jeszcze tylko wrzucajcie asortyment na strone i bedzie cacy :_)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super Tomku, gratulacje.

Z jakich hodowli będą SPSy Bali itp, czy z Zachodu?

Wpadniemy na pewno załogą lubelską, miało być za 2 tyg to pytanie czy chłopaki czas znajdą, ale jak przeczytają MEGA PROMOCJA to na pewno wywalczą chwilę czasu :P

@Smith coś dziwnego, fakt nie zawsze Tomek odbiera, ale na stacjonarny w Zabrzu zawsze można się dodzwonić i załatwić co trzeba...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super wiadomość. Na wolnym rynku, konkurencji nigdy za wiele z korzyścią dla nas akwarystów :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zajrzę dopiero we wtorek z małym "Litewskim" co nieco, by uczcić otwarcie nowego sklepu. Może jeszcze coś ciekawego zostanie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gratuluje Tomku!

Szkoda, że ciężko cię w Zabrzu zastać i myślę że teraz będzie jeszcze ciężej.

Następna filia ma być w Krakowie B)

PS. Czy w związku z otwarciem mega promocje cenowe nie mogą obowiazywać również w Zabrzu :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja właśnie wróciłem z warszawskiej erybki. Sklep bardzo ładny, fajnie wykończony, na prawdę sporo zwierzaków. Dużo różnych ryb, na prawdę jak dla mnie ładne miękkie(kolorowe:)) no i na oko 40 -50 bardzo ładnych spsów, z czego 5 jak dla mnie prawdziwa śmietanka. Korale śliczne, a cena hmm na pewno warto było podjechać:smile:. Do tego bardzo sympatyczna obsługa, kawka i napoje z lodóweczki. Nie wspominam o tym, że Lublin nie musi w ogóle do centrum wjeżdżać :good: Tomku gratulację, na prawdę kawał dobrej roboty:good:

Poniżej 2 fotki, niestety pożyczyłem aparat i musiałem komórką pstrykać, część wyszła mało ostra.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi