Tomek-eRybka 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Maj 2009 Witam Zapraszam wszystkich Morszczaków w tą Sobotę 16.05 od godziny 10 na otwarcie naszego nowego sklepu w Warszawie ul. Grochowska 324 Pawilon 9 . Jesteśmy po dużych dostawach Korali Twardych SPS zarówno dzikie jak i z hodowli , LPS, Korale miękkie w Tym Piękne ricordee, Duży wybór Ryb i Bezkręgowców ( Hawaje, Karaiby, Indonezja) Żywa skała zarówno Indonezja jak i Papua ( z zooanthusami) W Sobotę i cały przyszły tydzień Mega promocje Cenowe! Pozdrawiam Tomek Tel 793-163-370 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jaro37 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Maj 2009 Fajnie ,bede na 100%. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Maj 2009 Tomku gratulacje, zadbaj tylko aby ktoś odbierał telefon i dało się coś kupić... Mi niestety nie yło dane zrealizować żadnego zamówienia, ale teraz będę miał bliżej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dudu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Maj 2009 W ciągu ostatniego tygodnia kilkakrotnie dzwoniłem do filii w Zabrzu i ani razu nie zdarzyło mi się żeby telefon nie został odebrany. No ale może miałem szczęście. Dzisiaj nawet już zamówiłem u nich sól Preisa 4kg bo mają dobrą cenę. Gdyby nie niespodziewane wydatki zakupów byłoby więcej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Maj 2009 No to jeszcze tylko wrzucajcie asortyment na strone i bedzie cacy :_) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Maj 2009 Super Tomku, gratulacje. Z jakich hodowli będą SPSy Bali itp, czy z Zachodu? Wpadniemy na pewno załogą lubelską, miało być za 2 tyg to pytanie czy chłopaki czas znajdą, ale jak przeczytają MEGA PROMOCJA to na pewno wywalczą chwilę czasu @Smith coś dziwnego, fakt nie zawsze Tomek odbiera, ale na stacjonarny w Zabrzu zawsze można się dodzwonić i załatwić co trzeba... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jacekkudla 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Maj 2009 Super wiadomość. Na wolnym rynku, konkurencji nigdy za wiele z korzyścią dla nas akwarystów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
nowy_zarażony 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Maj 2009 no no, gratulacje! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fajfer 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Maj 2009 Ja zajrzę dopiero we wtorek z małym "Litewskim" co nieco, by uczcić otwarcie nowego sklepu. Może jeszcze coś ciekawego zostanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Martin 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Maj 2009 Gratuluje Tomku! Szkoda, że ciężko cię w Zabrzu zastać i myślę że teraz będzie jeszcze ciężej. Następna filia ma być w Krakowie PS. Czy w związku z otwarciem mega promocje cenowe nie mogą obowiazywać również w Zabrzu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Maj 2009 Hej Tomku GRATULACJE superowo podjade dzisiaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MONTIPORA600 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Maj 2009 Ja właśnie wróciłem z warszawskiej erybki. Sklep bardzo ładny, fajnie wykończony, na prawdę sporo zwierzaków. Dużo różnych ryb, na prawdę jak dla mnie ładne miękkie(kolorowe:)) no i na oko 40 -50 bardzo ładnych spsów, z czego 5 jak dla mnie prawdziwa śmietanka. Korale śliczne, a cena hmm na pewno warto było podjechać:smile:. Do tego bardzo sympatyczna obsługa, kawka i napoje z lodóweczki. Nie wspominam o tym, że Lublin nie musi w ogóle do centrum wjeżdżać :good: Tomku gratulację, na prawdę kawał dobrej roboty:good: Poniżej 2 fotki, niestety pożyczyłem aparat i musiałem komórką pstrykać, część wyszła mało ostra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach