Twister 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Kwiecień 2014 Witam, Kilka szczepek do sprzedania łatwiejszych sps. Kolory w rzeczywistości trochę lepsze , nie mogę pod ledami zrobic dobrych zdjec. 1. Montipora digitata czerwona 2. Montipora digitata stalowo-niebieska 3,4. Seriatopora callendrium ,białe tipy 5,6. Pocillopora damicornis 7,8. Seriatopora callendrium , zielone tipy 9. Stylophora pistillata Wszystkie szczepki po 30zł , do tego w gratisie dam xenie i małe miękasy z drugiego zdjecia. Dowiozę za zwrot kosztów do Jeleniej Góry , Zgorzelca , Bolesławca nie wysyłam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Twister 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Kwiecień 2014 Rezerwacja dla Mario94 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Gekoon 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Kwiecień 2014 szkoda że tylko twarde ;/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Policmen 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Kwiecień 2014 Witam, Kilka szczepek do sprzedania łatwiejszych sps. Kolory w rzeczywistości trochę lepsze , nie mogę pod ledami zrobic dobrych zdjec. 1. Montipora digitata czerwona 2. Montipora digitata stalowo-niebieska 3,4. Seriatopora callendrium ,białe tipy 5,6. Pocillopora damicornis 7,8. Seriatopora callendrium , zielone tipy 9. Stylophora pistillata Wszystkie szczepki po 30zł , do tego w gratisie dam xenie i małe miękasy z drugiego zdjecia. Dowiozę za zwrot kosztów do Jeleniej Góry , Zgorzelca , Bolesławca nie wysyłam Witam. Czy coś Ci jeszcze zostało? Jeśli tak proszę o namiar telefoniczny mój nr 601797517. Jestem z Bolesławca i chętnie nawiąże kontakt z pobliskimi morszczakami. Jestem właśnie na etapie dojrzewania akwarium i z chęcią kupię kilka szczepek. Pozdrawiam Artur. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
jacek23 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Kwiecień 2014 Witam, ponawiam pytanie Artura(Policmen), zostało coś jeszcze?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi