Klatez 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Marzec 2014 Siema wszystkim. Wiecie że teraz jest bardzo dużo aplikacji z każdej dziedziny zycia na smartphony. Proponuje aby tutaj poddawać propozycje aplikacji które maja nam pomóc przy prowadzeniu akwarium tzn wymieniać wodę., karmić rybki itp zart. Chodzi mi o takie w ktorych bylibyśmy w stanie notować parametry wody, wpisywać komentarze, czyszczenia urządzeń itd. Także takie dotyczące zwierząt. Sam osobiście miałem aplikacje przy słodkim ze zbiorem wszystkie ryb, temperatur życia, usposobienia I rozmiarów. Może są jakieś do sterowania urządzeniami kiedy jesteś na wakacjach. Także jeśli macie coś godne polecenia, zapraszam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rally8pl 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Marzec 2014 Aquarium id , my aquarium logger - te dwie używam i polecam. Pierwsza pomaga przy identyfikacji zwierząt, a druga to taki notatnik elektroniczny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_ 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Marzec 2014 Aqua Calculator - pomocny w szczególności przy ballingu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klatez 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Marzec 2014 czy ten aqua calculator jest tylko w niemieckim Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_ 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Marzec 2014 Nie tylko, jest też w angielskim. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klatez 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Marzec 2014 spoko. ja osobiście kupiłem Aquarimate polecam. a co wy na to urządzenie. ma ktoś seneye http://www.seneye.com/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2014 a w języku Polskim coś jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miklas 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Marzec 2014 Również polecam aquacalculator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Klatez 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Kwiecień 2014 a co z aplikacjami dotyczącymi życia morskiego. mam na myśli aplikacje ze zbiorem wszystkich korale, ryb i stworzeń morskich Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach