szmidt 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Październik 2012 Jak w temacie mam do sprzedania parę szczepek : 1.Montipora confusa tricolor - 45 zł szczepka 2.Montipora confusa pink ( róż majtkowy } - 45 zł szczepka 3.Blastomussa - 220 zł 4.Plerogyra sinuosa - 220 zł 5. Caulastrea furcata - 55 zł 6.acanthastrea - 100 zł polip 7. Zoa blue - 10 zł polip 8.Montipora rainbow - 270 zł Posiadam wiele innych rzadkich acropor , montipor i innych SPS - info na priv Wysyłka PKP lub PKS 35 zł w tym styrobox Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
robert2678 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2012 nr. 4 biorę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
pawoj 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2012 pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
szmidt 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2012 Rezerw nr 4 - dla robert2678 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
santos 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2012 pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
ZbyszekF 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2012 pw Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
szmidt 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Listopad 2012 ponawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
pawoj 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Listopad 2012 paczuszka doszła szczęśliwie , super zapakowane , teraz tylko czekać aż urosną, dzięki za dodatkowego korala pozdrawiam stały klient Paweł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
robert2678 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Listopad 2012 Koral pierwsza klasa pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
szmidt 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Listopad 2012 Ponawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
szmidt 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Listopad 2012 Ponawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MR_CUBE 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Listopad 2012 Cześć, ogólnie do Ciebie nic nie mam ale zastanawia mnie jak to jest wciskać ludziom montipore samarensis i mówić ,że to jest tricolor ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
szmidt 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Listopad 2012 Oświadczam iż sprzedawany koral w pozycji nr.1 to montipora samarensis w kolorze fluo pomarańcz tipy, szkielet zielony , przyrosty białe ! http://dk.reeflex.net/tiere/2105_Montipora_samarensis.htm Nie wprowadzalem nikogo świadomie w błąd , moja wina moja wina moja bardzo wielka wina ! Mam nadzieje iż te przeprosiny usatysfakcjonuja forumowiczow MR_CUBE , Pan Potocki i innych których to ogłoszenie i mój błąd doprowadził do extazy nerwowej ! Przepraszam !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
MR_CUBE 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Listopad 2012 Przeprosiny przyjete A tak na serio wygląda na Samarensis bo właśnie ta monti tak wygląda. Ale widze ,że cena nawet jak za zwykłą samarensis wiec zwracam honor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Listopad 2012 ale przeciez w linku jest dokladnie ten sam koral. zobacz pozostale fotki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kamaya 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Luty 2013 Kolegi od ciekawych okazow juz nie ma jednak moze ktos inny ma takowe na sprzedaz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Noform 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Luty 2013 Witam kolega ma stronę jakby co http://www.extremecorals.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi