Admin 6 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Kwiecień 2012 REEFMANIA Sylwia Giżyńska Synów Pułku 3/63 01-354 Warszawa tel. 501-404-829 mail: sylwia@reefmania.pl www.sklep.reefmania.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ragoo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Maj 2012 Pierwsze zakupy dokonane:) Osobista dostawa towaru zakończona miłą pogawędką i spojrzeniem fachowym okiem na zbiornik. Towar pierwsza klasa. Polecam!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lisior 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Maj 2012 Muszę przyznać najwyższą ocenę za profesjonalizm i jakość obsługi, ceny też są bardzo bardzo przyjemne. W końcu ktoś, z kim można porozmawiać po prostu o wspólnej pasji, bardzo przyjemni, widać, że obsługa i sumienie przede wszystkim kierują tymi ludźmi, w pełni zasługują na zaufanie. BARDZO POLECAM, SAME POZYTYWY Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Lipiec 2012 Super obsługa, rzetelna informacja, terminowość dostawy i przyjazne ceny. Czego więcej potrzeba? Pozdrawiam Jacek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Wrzesień 2012 Zakupiłem szczepki i nie żałuję. Po włożeniu do zbiornika ładnie wypuściły polipy. Jedno co napiszę, to też chciaŁbym utrzymywać parametry wody takie jak ma Sylwia i Michał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR_CUBE 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Wrzesień 2012 Gorąco polecam korale pięękne, super zapakowane (przesyłka kurierska) w pierwszej chwili myślałem ,że granaty do mnie wysyłają Świetny kontakt. Troszeczkę się z Sylwią zagadałem hihi Pozdrowienia dla Sylwi i Michała ZOA pięęęękne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Merriq 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Wrzesień 2012 (edytowane) Jacek 56 i Mr Cube, dziękuje serdecznie za miłe słowa, staram się ze wszystkich sił! Edytowane 21 Wrzesień 2012 przez Merriq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cromags 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Wrzesień 2012 w soboty pracujecie?? zajechałbym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Merriq 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Wrzesień 2012 Nie ma sprawy, zadzwoń tylko do Michała, w jakich godzinach chcesz, bo nie wiem czy ja dam radę. 505635072 Pozdrawiam Sylwia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cromags 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Wrzesień 2012 Sylwia, ja będę kursował po mieście i mogę znaleźć czas między 11 a 15, pasuje? Mam dzwonić rano? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Merriq 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Wrzesień 2012 Godziny pasują. Dzwoń o której chcesz, Michał wstaje około 6 rano:) A w tych godzinach które podałeś to pewnie i ja już będę. Tylko zadzwoń żebyśmy Cie pokierowali. Do jutra. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cromags 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Wrzesień 2012 OK, postaram się zajechać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek56 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2012 Wiem jesteście bardzo zajęci innymi pracami ale co z Waszym blogiem? Miałem nadzieję, iż to będzie polski odpowiednik Reef Builders & Mr. Saltwater tank show. Fajnie byłoby gdybyście podzielili się waszymi doświadczeniami. wasze szczepki jak najlepiej świadczą o tym, że wiecie jak to robić. Przykładowy temat na piątek : jak prawidłowo przygotować solankę na podmianę wody? Pozdrawiam z daleka Jacek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Noform 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 13 Styczeń 2013 Polecam to sklep od akwarystów dla akwarystów tylko jedno ale, szkoda ze nie jest na śląsku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Plaga 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Maj 2014 Dziś dostałem przesyłkę zwierząt ze sklepu i już wiem, że już wktrótce złożę nastepne zamówienie. Wszystko kontakt, zwierzęta, pakowanie i ceny pierwsza klasa. Gdyby w ten sposób działał każdy sklep, to uniknął bym wielu irytacji. Pozdrawiam obsługę sklepu i życzę wielu udanych transakcji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 8 Maj 2014 Polecam ten sklep w 100% Super obsługa , Super rabaty , Super gratisy !! :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
smithpl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Sierpień 2014 Czy ten sklep już przestał działać? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vermont 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Sierpień 2014 chyba tak szkoda :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach