AnT 78 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2011 Witam To mój baniaczek Baniak - 128x50x55 Sump - 100x40x35 Oświetlenie 7x54 W Odpieniacz -BK200 DIY - DarekB30 Obieg - Tunze Silence 1073.040 Cyrkulacja 2xJVP202,1XJVP102,2xJVP100 09.2011 10.2011 11.2001 chwilowo zbiornik cierpi - brak odpienka- serwis - jadę na zastępczym ale słabszym i zrobiło błotko AnT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Arcadio17 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2011 No cześć... ty też tutaj?? Wprawiasz się chyba w robieniu fotek bo jakość coraz lepsza. Taki krótki okres czasu i jakie ładne przyrosty. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 78 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2011 staram się Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2011 Ładnie się zapowiada , Czy cyrkulatory na tylnej ścianie nie za bardzo dmuchają bezpośrednio w korale ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 78 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2011 Ładnie się zapowiada , Czy cyrkulatory na tylnej ścianie nie za bardzo dmuchają bezpośrednio w korale ? nie ledwo wyczuwalne - JVP-100 2500L/H 3W - bardzo przyjemne pompki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2011 Miałem mocniejsze jvp-eki ale gdy były skierowane w kierunku acr potrafiły tracic tkankę tylko od strony nadmuchu pompy. Wydaję mi się że skierowanie pomp ku górze będzie lepszym rozwiązaniem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 78 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Listopad 2011 te akurat są naprawdę bardzo delikatne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 78 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2011 (edytowane) jak co miesiąc 27.12.2011 powolutku do przodu AnT Edytowane 27 Grudzień 2011 przez AnT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomiooo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2011 wygląda to fajnie, a wyglądałoby jeszcze lepiej jak by fotki były lepsze PozdrT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bigwalker 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2011 Zapowiada się ładny zbiorniczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snakecharner 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Grudzień 2011 Ant - jeśli mogę podpowiedzieć , to : 1. ISO w górę 100 robi się na dworze daj z 400 2. przysłonę min 4 3. trochę photoshopa i fotki nie do poznania :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 78 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń 2012 dziś @Sebastek mnie odwiedził i parę fotek cyknął Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jarosław 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Styczeń 2012 Super, podoba mi się, 3 kolumny, ciekawe, teraz tylko podziwiać jak wszystko będzie rosło Napisz proszę jak sprawują się te pompy cyrkulacyjne, czy jesteś z nich zadowolony, jakie minusy,plusy ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 78 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Marzec 2012 (edytowane) mały up. fotek nie dam rady lepszych zrobić pale samym niebieskim bawię się cyrkulacją, dla tego tak piach rozdmuchany na dodatek cienka warstwa piasku robi swoje @Jarosław - z pompek jestem zadowolony Edytowane 26 Marzec 2012 przez AnT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Marzec 2012 Masz balans bieli w aparacie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 78 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Marzec 2012 Masz balans bieli w aparacie ? mam daje na max i dalej d.... pale 5xble plus ,1x actinc ,1x kz purle jak zrobi aparatem fotkę zwykła cyfrówką Samsung D60 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Marzec 2012 Zamocuj za szybą coś białego np. jedną stronę koszulki tak jak są np akta pracowników takie plastikowe i ustaw na niej balans bieli. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr34 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Marzec 2012 Jak korale podrosną będzie moc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach