AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Marzec 2024 Pod nową lampą , oczywiście coś musiało wyskoczyć - cjano , po zmianie oświetlenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Kwiecień 2024 Dziś piach wsypany . Parę razy płukania i w końcu mi się znudziło i wyspałem nie do końca czysty. Korale jeszcze w szoku . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 3 Maj 2024 Taka mała ciekawostka z biała plamą która się powiększała na akropora . Najpierw szlif chorego miejsca , później łatanie masą . Tu już parę tygodni po łataniu ,ładnie oblała tkanką drugie miejsce zaznaczone dziś łatka ( ta na dole) . Wiadome trzeba powtarzać czy działa. Jeszcze jedną dopadłem ale od spodu miała powiększające się brązową plamę wiec też szlif później łatanie . ( W obydwóch miejscach siadał dodatkowo brązowy nalot i co zrobić ) . Najlepiej sprawdza się wykałaczka do wypełniania ubytku i spokój przy kładzeniu masy . I dalsza zabawa na parę tygodni . Ale jak się nie spróbuje to się człek nie dowie . Dopiero to początek drogi ale przynajmniej koral uratowany bez straty w razie W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Październik 2024 Więc. 250 ml , filtr i zobaczymy . Ziemia okrzemkowa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Grudzień 2024 Takie tam, po małej zmianie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Grudzień 2024 2024.08.15 - 2024.12.15 . Jak zawsze upadki i wzloty . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach