danielj 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Wrzesień (edytowane) Niespodziewanie przyspieszyłem remont domu, na sprzedaż mam więc życie z akwarium, niestety nie mam gdzie przechować. Na sprzedaż idzie: Skała ok 50kg, w tym 18 arka my reef, dwa lata w akwarium, reszta to naturalna, żywa skała, cena 1000 pln przy zakupie całości życia. Koralowce: 17 gatunków akropor, w większości prostych, dość duże koralowce, największa akropora tortuosa ma ok 20x20cm, poza tym jest gomezi, tricolor, dragon gold, hiacyntus, pikachu. favia dragon soul . Pectinia Catalaphyllia Kilka montipor, samarensis, talerzówki w tym superman. Krewetka amboinensis 3 krewetki lysmata kuekenthali ślimaki turbo, tectus, strombus Ryby: 2x Apogon kardynał 2xbabka Pholidichthys leucotaenia 3xPseudanthias squamipinnis (1+2) Salarias Fasciatus Nemateleotris magnifica M Gramma loretto. Cena za całe życie to 4200pln Możliwa sprzedaż w całości z akwarium i kompletnym osprzętem. Akwarium 90x55x50 cm, komin zewnętrzny, sump 60x35x45 (Myciok) dwa lata. Lampa reef flare pro blue L (ma 4 miesiące, po wymianie na nową w serwisie), 2x tunze 6095 na sterowniku tunze 7096 z fotokomórką. Pompa obiegowa Jebao dcp 8000 , dozownik aqua trend AT2 z czujnikiem temperatury, odpieniacz Twistman integra 100 jeszcze kilka miesięcy na gwarancji, do tego na rezerwę APF600.Szafka, korona szara. Cena za sprzęt to 7500plnJeśli Cię interesuje, wyślę więcej, dokładnych zdjęć. Cena sprzętu to Edytowane 10 Wrzesień przez danielj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi