SlawekPoProstu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Wrzesień Witam, Dzisiaj pompa jebao sow 5 z kontrolerem przestała działać. Na kontrolerze mruga 6 kontrolek górnych (3 z lewej, 2 przerwa, 3 z prawej), zaś pompa nie pracuje. Co to za błąd? Spaliła się pompa cyrkulacyjna? Zespół się kontroler? Szukać już nowej pompy? Czy może to jakaś głupota? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień Jak masz na gwarancji to wymień/zgłoś . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlawekPoProstu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień 12 godzin temu, AnT napisał: Jak masz na gwarancji to wymień/zgłoś . Niestety nie mam... dlatego pytam tutaj, może ktoś miał podobny problem Na ten moment kupiłem nowa pompę, a ta czeka. Może kiedyś się naprawi... albo do kosza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SlawekPoProstu 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Wrzesień (edytowane) Kupiłem nowa pompę jebao (nowszy model) i podłączyłem do starej nowy zasilacz -> stara pompa działa także kwestią wymiany zasilacza Edytowane 2 Wrzesień przez SlawekPoProstu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach