Dario123 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Grudzień 2022 (edytowane) dwa zielone sarcophytony na ukwiał quadricolor odbiór osobisty Będzin ewentualnie mogę dojechać w okolicy jeden sarco na garść ślimaków lub garść xeni Edytowane 28 Grudzień 2022 przez Dario123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bea_01 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Styczeń Hej, Xenia gratis. Mam też ślimaki malutkie nassariusy vibex i turbo (30zl) . Tylko trzeba przyjechać do KKoźla. Jutro 16.01.2023 będę w Gliwicach. Jak coś priv.Wysłane z mojego M2101K9G przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dario123 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Luty sarco długopolipowy na skałce zamienię na ukwiał quadricolor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dario123 5 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Maj (edytowane) Sinularia zielona duże drzewo 25cm lub durza sinularia fiolet 25cm zamienię na ukwiał quadri. Sarco nieaktualne Edytowane 5 Maj przez Dario123 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach