slovy 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Lipiec 2022 450 za dwie sztuki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Draco 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Wrzesień 2022 jestem zainteresowany proszę o nr tel. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
slovy 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Wrzesień 2022 Został Hepatica 250 Najlepiej z okolic Łodzi, bo pierwszy chętny na drugiego pokolca jest z Łodzi, więc fajnie by to może zagrało z do gadaniem dwóch w kwestii dojazdu i odbioru Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Matviec 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Wrzesień 2022 10 godzin temu, slovy napisał: Został Hepatica 250 Najlepiej z okolic Łodzi, bo pierwszy chętny na drugiego pokolca jest z Łodzi, więc fajnie by to może zagrało z do gadaniem dwóch w kwestii dojazdu i odbioru Kupił bym Hepatica ale jestem w Krakowie. Czy możliwa wysyłka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
slovy 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Wrzesień 2022 22 godziny temu, Matviec napisał: Kupił bym Hepatica ale jestem w Krakowie. Czy możliwa wysyłka? Wysyłałem już korale w różnych kierunkach przyjacielu, ale tak dużej ryby nie odważę się wysłać pomimo wielkich chęci.. To jest olbrzymi stres dla mojego podopiecznego, konsekwencję mogą być różne. Od małej rybki go mam, sorki, ale zbyt dużo serca włożyłem w to stworzenie. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AnT 78 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2022 Aktualne ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
slovy 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Listopad 2022 Jest klient na pojedyńczą, sztukę, chce jednak za jednym razem robić ct ewolucję w zbiorniku. Czyli temat aktualny.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
slovy 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń (edytowane) Sprzedam całą obsadę 2 pokolce hepatus, drugi nie pamiętam nazwy, parka błazenków plus jeden czarny. Chrysiptera parasema. W sumie 6 rybek. 800 za, wszystkie. Nie mam czasu na łapanie pojedynczych egzemplarzy. Edytowane 30 Styczeń przez slovy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
laser 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 11 minut temu, slovy napisał: Sprzedam całą obsadę Czyli jaką ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
slovy 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń 10 minut temu, laser napisał: Czyli jaką ? Poprawiłem.. Zdjęcia po kolców w temacie "sprzedam 2 pokolce "na tym samym forum. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AnT 78 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Styczeń Połączone . Nawet nie będę tłumaczył dlaczego , brak czasu . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi