AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Styczeń 2022 Zasilanie UPS . Jakie macie u siebie i co polecacie i czemu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2022 Osobiście nie mam i nie planuje bo nie mam problemów z zasilaniem . Ale jak kiedyś był plan powrotu do Pl i postawieniu baniaka powyżej 1500l to dobre opinie miała firma volt , tam bez ups lub agregatu nie postawił bym morskieg. Na polskich i niemieckich forach również się ta firma pojawia i ludzie sobie chwalą . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 79 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Styczeń 2022 Mi wystarczy taki by podpiąć jedną cyrkulacje i wytrzymała tyle ile trzeba np. Tunze 6045 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JaRRoT 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Styczeń 2022 Ja mam taki jak niżej i bardzo sobie chwalę , mocowanie do ściany jest możliwe więc prawie wszędzie go można powiesić i zainstalować , do tego cichy reszta jak każdy inny zasilacz UPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach