Beti 9 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Sierpień 2021 42 minuty temu, chwialek napisał: http://www.katrinex.pl/index.php?tresc=artgal&Wybr=24&rodzic=14&NrM=1&Poz=2 https://reefshop.pl/pl/p/Pokarm-mrozony-Mysis-tafla-Ocean-Nutrition-/8198 Są też większe opakowania https://zoo-hobby.pl/strona-glowna/79255-solowiec-artemia-mrozona-10kg-czytaj-opis.html Ale często wymagają łupania na mniejsze kawałki. Dzięki @chwialek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek 33 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Sierpień 2021 Dopiero zauważyłem aktualizację... W domowym zaciszu całkiem ładny kawałek rafy sobie wyhodowałaś. Ale nie ukrywam poprzedni baniak bardziej mi się podobał... może dlatego że był mniejszy. Za to Sohal wymiata...Właśnie masz gdzieś listę aktualnie pływających ryb ? Co z obsady dba o to aby nie było Aiptasia, wirków czyli codziennych plag... ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osmodeusz 170 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Sierpień 2021 @Beti przy takim karmieniu „łopatą” , to może taniej (zdrowiej) wyjdzie robić zakupy na stoisku „rybnym” w pobliskim hipermarkecie ? I własnoręczną „produkcję” wprowadzić 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti 9 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Wrzesień 2021 Up. Tak to wygląda na 21miesiecy zbiornika Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JaRRoT 2 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Wrzesień 2021 Zbiornik super, tylko tej drobnicy pływającej chyba za dużo jak dla mnie 😉 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Osmodeusz 170 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Październik 2021 (edytowane) @Beti, przepraszam ale mnie z ciekawości skręca - كبار السن المملحين w wolnym tłumaczeniu, słona (posolona) staruszka (babcia) ? 😜🤔🤗 Edytowane 25 Październik 2021 przez Osmodeusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti 9 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Październik 2021 W dniu 24.10.2021 o 14:37, Osmodeusz napisał: @Beti, przepraszam ale mnie z ciekawości skręca - كبار السن المملحين w wolnym tłumaczeniu, słona (posolona) staruszka (babcia) ? 😜🤔🤗 Haha, Stara jedzą 😜 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ariel 59 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Październik 2021 2 godziny temu, Beti napisał: Haha, Stara jedzą 😜 Dobre , ale nie bierz do serca . Jak tam rekinek ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti 9 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Październik 2021 (edytowane) 10 godzin temu, Ariel napisał: Dobre , ale nie bierz do serca . Jak tam rekinek ? Spoko, śmieję się z tego🤣 co do rekina, smutne...nie widziany od dawna, nie wiem co się stało padł czy jak, czy zbieg okoliczności że go nie widuję 🤔 Edytowane 28 Październik 2021 przez Beti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ariel 59 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Listopad 2021 W dniu 28.10.2021 o 06:06, Beti napisał: Spoko, śmieję się z tego🤣 co do rekina, smutne...nie widziany od dawna, nie wiem co się stało padł czy jak, czy zbieg okoliczności że go nie widuję 🤔 Szkoda , ale to nie jest nowość , że znikają . Ciężko nauczyć je jeść i nie jest tak że jak rekin to od ….. tobie nogę . Są delikatne , Beti spróbować jeszcze raz powinnaś . Tylko , naucz go jeść . Bo to główny problem , pasożyty i duchota jest mniejszym . Ale mam nadzieje , że się chowa . Szkoda , że nikt inny nie podpowiedział , bo co ja tam wiem . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti 9 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Listopad 2021 (edytowane) 9 godzin temu, Ariel napisał: Szkoda , ale to nie jest nowość , że znikają . Ciężko nauczyć je jeść i nie jest tak że jak rekin to od ….. tobie nogę . Są delikatne , Beti spróbować jeszcze raz powinnaś . Tylko , naucz go jeść . Bo to główny problem , pasożyty i duchota jest mniejszym . Ale mam nadzieje , że się chowa . Szkoda , że nikt inny nie podpowiedział , bo co ja tam wiem . No tak, tylko ja go miałam od wyklucia, jeszcze wisiał 3 tyg w skorupie. Może jak się zdobędę na kolejnego to może już taki które jedzą. Dość długo był, teraz nie widziany 2mies +- Edytowane 2 Listopad 2021 przez Beti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti 9 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Listopad 2021 Mała aktualizacja 🤗 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chwialek 33 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Listopad 2021 aż chce się oglądać bez końca. Relaks... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti 9 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Listopad 2021 19 minut temu, chwialek napisał: aż chce się oglądać bez końca. Relaks... Dzięki 😍😍😍 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ariel 59 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Listopad 2021 Ten baniak powala 😛 . To jest fajne , że niema tu ściemy , tylko piszesz jak jest . Nie tylko o parametrach , ale i co znika . Przez takich ludzi jak ty można wyciągnąć samemu wnioski , a to jest bardzo pomocne , dodatkowo można podpytać 😁 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 74 Zgłoś odpowiedź Napisano 28 Listopad 2021 Super kawał rafy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beti 9 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń (edytowane) 🤗 z Nowym Rokiem 2022 Edytowane 2 Styczeń przez Beti Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT 74 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Styczeń @Beti Jeszcze roczek i będzie trzeba stawiać , dwa razy większe Cacy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach