Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Luty Do likwidacji Baniak Wszystko do sprzedania Warszawa Bielany 506-200-307 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
wiesiektbg 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Luty jak z cenami? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
AnT 49 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Luty 3 godziny temu, wiesiektbg napisał: jak z cenami? Właśnie , ceny ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Luty wszystko sprzedane temat do zamknięcia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
peterbpl 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Luty (edytowane) LOL...koledzy aż drgawek dostali na widok tych bezcennych cukierasów....emocje sięgnęły zenitu i tu nagle klops. Jak ja lubię takie "ogłoszenia". Edytowane 25 Luty przez peterbpl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
x_e_o_n_i_k 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Luty To jest ogłoszenie typu pochwałę się co mam a sprzedam gdzie indziej nawet nie mialmochoty odpisać co do cen pewnie były takie jak w sklepie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
dzym 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Luty Trzeba było zadzwonić i się zapytac a baniak cały sprzedany. Jak ktoś nie zna osoby / baniak to na grzyba się udzielasz ? 3 godziny temu, x_e_o_n_i_k napisał: To jest ogłoszenie typu pochwałę się co mam a sprzedam gdzie indziej nawet nie mialmochoty odpisać co do cen pewnie były takie jak w sklepie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
x_e_o_n_i_k 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Luty 8 godzin temu, dzym napisał: Trzeba było zadzwonić i się zapytac a baniak cały sprzedany. Jak ktoś nie zna osoby / baniak to na grzyba się udzielasz ? Bo jest regulamin a poza tym po co mi znać osobę lub baniak tym.bardziej jak.jest przeciętny jakis wyznacznik status czy co ....jak ktoś wylądował kasę to odrazu cała Polska musi znać na grzyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
dzym 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Luty 29 minut temu, x_e_o_n_i_k napisał: Bo jest regulamin a poza tym po co mi znać osobę lub baniak tym.bardziej jak.jest przeciętny jakis wyznacznik status czy co ....jak ktoś wylądował kasę to odrazu cała Polska musi znać na grzyba Skoro chciał sprzedać to sprzedał a największy ból to po Twoich komentarzach widać jest. baniak jak baniak znam jego poprzednie wcielenie wiec tez bym nie osadzał na Twoim miejscu czy przeciętny czy nie. Każdy ma baniak taki jaki chce mieć a jak już tak zachwalasz to pokaz swój. Popatrzymy chętnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
kapsel1981 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Luty Taka dygresja. Ja widziałem na żywo poprzedni baniak z akroporami i szczeka opadała. Widziałem także początki tych cukierków. Wiem ze zostawił w baniaku nie jedna wypłatę i jeździł po całej Polsce by to pozbierać. Miałem przyjemność poznać właściciela - bardzo spoko gość - raczej nie z tych co się lubią chwalić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mateusz.seliga 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Luty To jest ogłoszenie typu pochwałę się co mam a sprzedam gdzie indziej nawet nie mialmochoty odpisać co do cen pewnie były takie jak w sklepie Komentarz żałosny, bylem Kupilem Gratisy dostalem następnie baniak pojechal z reszta korali do Chorzowa bodajże Pozdrawiam Sebka Wysłane z mojego SM-G985F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Osmodeusz 84 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Luty 6 godzin temu, mateusz.seliga napisał: Komentarz żałosny A czego się Panowie spodziewacie, po „chłopinie” który zdania po polsku, sklecić nie potrafi. Kolejny troll, których „wysyp” na forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mateusz.seliga 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Luty A czego się Panowie spodziewacie, po „chłopinie” który zdania po polsku, sklecić nie potrafi. Kolejny troll, których „wysyp” na forumHahaha Ten To jakiś Arcy Trol co drugi post komentuje ze ryby drogo ze ceny brak , a ja się tak zastanawiam po co Wysłane z mojego SM-G985F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Osmodeusz 84 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Luty 16 minut temu, mateusz.seliga napisał: a ja się tak zastanawiam po co bo się zapas skończył, i doskwiera Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
x_e_o_n_i_k 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Luty (edytowane) Juz pogadane zeszło z preta ...... Duze tej maści masz ziomeczku ja sobie smaruje to.do czego jest ta maść a ty chyba ryj .... Edytowane 26 Luty przez x_e_o_n_i_k Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi