sebneo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń (edytowane) Witam Wymienię na jakieś życie imperatora, Wielkość ok 12-15cm Niestety do mojego akwa jest już za duży, odbiór osobisty, Śląsk, Goczałkowice-Zdrój Wysłane z mojego J9210 przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Styczeń przez sebneo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
Art85 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń Hmmm może się mylę ale nie wygląda na młodego imperatora. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sebneo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń Młody to nie jest, poprawiłem opis, jednak jest trochę wiekszyWysłane z mojego J9210 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
unreveler 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń A mi w ogóle na imperatora nie wygląda bardziej na pomacanthus semicirculatus Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
chwialek 4 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń bo to nie imperator. Jest to raczej semicirculatus... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
sebneo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Styczeń muszę wam przyznać rację jeszcze dużo nauki przede mną .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi