marcinekk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Sierpień 2020 (edytowane) 3.Amphiprion ocellaris para, cena 90 zł 5. Pterapogon kauderni wielkość około 3cm, cena 20 zł 6 Gramma Loreto wielkość około 6cm, cena 150zł Wszystkie ryby są zdrowe i pływają w baniaku od około półtora. Zdjęcie robione przy zgaszonym świetle. Jak wrócę do domu z pracy zamieszczę bardziej wyraźne zdjęcia. Edytowane 6 Wrzesień 2020 przez marcinekk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
dzym 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Sierpień 2020 Wysłałem PW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mateusz.seliga 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Sierpień 2020 Napisalem privWysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
damian202 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Sierpień 2020 17 godzin temu, marcinekk napisał: Pterapogon kauderni Jak chcę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
mateusz.seliga 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Sierpień 2020 ?Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
marcinekk 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Wrzesień 2020 (edytowane) 2.Amphiprion ocellaris para, cena 90 zł 3. Pterapogon kauderni wielkość około 3cm, cena 20 zł 4 Gramma Loreto wielkość około 6cm, cena 150zł Wszystkie ryby są zdrowe i pływają w baniaku od około półtora. Edytowane 6 Wrzesień 2020 przez marcinekk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
olo309 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 6 Wrzesień 2020 Hepatus aktualny Pterapogon to jedna sztuka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi
salamon5 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Październik 2020 Witam,Aktualne? Wysłane z mojego SNE-LX1 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi