zajkowski80 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Czerwiec 2020 Witam ma ktos z was ma ten falownik i jakie opinie HSBAO W-10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgar 30 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Czerwiec 2020 to samo co jebao 4 - falownik fajny ale żywotność 2-4 lata max Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zajkowski80 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Czerwiec 2020 (edytowane) a głośny jest? bo ja mam w swoim akwarium 125l 5000l i mi caly piach unosi do gory próbowałem wszystkich ustawień i dalej piach lata Edytowane 21 Czerwiec 2020 przez zajkowski80 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgar 30 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 Czerwiec 2020 masz regulacje mocy i tryb falowanie nie bedzie za mocna ta cyrkulacja, no i cicha jest Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zajkowski80 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 22 Czerwiec 2020 oki dzieki za odp ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol86 18 Zgłoś odpowiedź Napisano 23 Czerwiec 2020 Jak to samo co jednak to żywotność 2 lata jak jest na półce sklepowej ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kubasikor 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2020 Konstrukcyjnie korpus różni się trochę o jebałek mocno słabną jak się zasyfią, mam dwie sztuki ew18 i 28 różnią się tylko chyba kontrolerem z lcd od W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zajkowski80 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Czerwiec 2020 a co powiedzieli byście na jaki jvp 3000L nie będzie za slaby na 125L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgar 30 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2020 (edytowane) 18 godzin temu, zajkowski80 napisał: a co powiedzieli byście na jaki jvp 3000L nie będzie za slaby na 125L teraz to poleciałeś po budżecie mam chyba jedna z tej serii skosiłem się do kostki, poza tym ze mega słaba moja, magnes to ledwie na szybie 4mm pomysł o tunze lub koralia a jak chcesz tańsza ze sterowaniem to hasbao Edytowane 25 Czerwiec 2020 przez azgar Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zajkowski80 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Czerwiec 2020 5 godzin temu, azgar napisał: teraz to poleciałeś po budżecie mam chyba jedna z tej serii skosiłem się do kostki, poza tym ze mega słaba moja, magnes to ledwie na szybie 4mm pomysł o tunze lub koralia a jak chcesz tańsza ze sterowaniem to hasbao zamówiłem hasbao jutro powinien byc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach