Tomaszbp 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Maj 2020 Witam. Ma ktoś sprawdzona metodę na odłowienie 5 chromisów ? Akwa 200 l dość wysokie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Maj 2020 A jak bardzo masz zagruzowane akwarium? i gdzie najczęściej śpią chromisy? Możesz w nocy np poświecić latarką o czerwonym świetle i je wyłapać jeśli masz dojście . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszbp 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Maj 2020 Właśnie w nocy to są miedzy skala a szkłem atam dojścia nie mam za bardzo ... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Maj 2020 A o tym myślałeś : http://sklep.aquamedic.pl/fish-trap-pulapka-na-ryby.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszbp 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Maj 2020 Znając moja ekipę to nemo mandaryn i żółtek pierwsi wejdą za żarciem i z ciekawości a chromis nie .... ale może bym spróbował tego dzięki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Maj 2020 10 minut temu, Tomaszbp napisał: ale może bym spróbował tego dzięki Nie ma sprawy powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgar 30 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Maj 2020 https://www.coralhouse.pl/pulapka-na-ryby~p212369 tu masz tańsza ja takiej używam, zółtek jak raz sie złapie to prędko drugi raz nie wejdzie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AniaWol 14 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Maj 2020 (edytowane) 9 godzin temu, Tomaszbp napisał: Witam. Ma ktoś sprawdzona metodę na odłowienie 5 chromisów ? Akwa 200 l dość wysokie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk U mnie same wpadają do siateczki w trakcie karmienia. Zwykle karmie z koszyczka z nierdzewki, takiego do zaparzania herbaty. Ryby tak są podekscytowane, że często same wpływają do siatki. Chromisy są bardzo towarzyskie, może skuszą się na ten numer z siatką i 2 kostkami lasonogów :). Edytowane 16 Maj 2020 przez AniaWol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomaszbp 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Maj 2020 Dzięki Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach