ignisdei 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Kwiecień 2020 (edytowane) Postanowiłem wydać im wojnę, więc mam kilkadziesiąt z ostatniego połowu jutro jeszcze kilka złowię. Pojawiło się o więc kilka opcji: - Mogę oddać komuś w zamian za pokrycie przesyłki. Jako pasze dla krewety. - mogę wysłać na swój koszt w zamian za wysłanie jakiejś fajnej szczepki ----lub spłukać towarzystwo w sedesie co uczynię jutro jeśli się nikt nie zgłosi. Nie wiem ile to cholerstwo wytrzyma w kuwecie Edytowane 9 Kwiecień 2020 przez ignisdei Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignisdei 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Kwiecień 2020 Cóż, od wczoraj zwiedzają rury kanalizacyjne, temat można zamknąć Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laser 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Kwiecień 2020 Cześć , spóźniłem się . Poszukuję dla mojej krewetki więc jakbyś znów chciał się pozbyć daj znać. Pozdrawiam Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ignisdei 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 2 Maj 2020 Ale tylko żywe - ? Bo wywalam sukcesywnie na szkło i ładny już, suchy stosik się zrobił Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laser 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 26 Czerwiec 2020 Najlepiej gdyby były żywe bo suszków ta moja cholera nie chce jeść .😃 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach