Bart1996 27 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Kwiecień 2020 (edytowane) Siema, bedac w tym dziale chcialem pochwalić sie Dolewka Grawitacyjna zrobiona w niecala godzinę z rzeczy ktore walaja sie po domu(pudelko po BCAA, dwa wezyki) +spawanie plastiku mojego ojca(przyspawane zostaly dwie "szyny" ktore umozliwiaja nalozenie na szybke) i troszke silikonu by to uszczelnic Sami ocencie Edytowane 1 Kwiecień 2020 przez Bart1996 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AniaWol 14 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Kwiecień 2020 W dniu 1.04.2020 o 22:29, Bart1996 napisał: Siema, bedac w tym dziale chcialem pochwalić sie Dolewka Grawitacyjna zrobiona w niecala godzinę z rzeczy ktore walaja sie po domu(pudelko po BCAA, dwa wezyki) +spawanie plastiku mojego ojca(przyspawane zostaly dwie "szyny" ktore umozliwiaja nalozenie na szybke) i troszke silikonu by to uszczelnic Sami ocencie Zatem bardzo ładna ta Twoja dolewka grawitacyjna. Jak życie w akwarium, mam na myśli koralowce i inne stworzenia, czy coś już wprowadziłeś do zbiornika? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol86 18 Zgłoś odpowiedź Napisano 5 Kwiecień 2020 Tylko pamiętaj że znajomi jak przyjdą to najpierw spytają o tą butelkę nad akwarium a później popatrzą co pływa w zbiorniku. Pomyśl o schowaniu sprzętu żeby nie żucał się w oczy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bart1996 27 Zgłoś odpowiedź Napisano 7 Kwiecień 2020 W dniu 4.04.2020 o 16:27, AniaWol napisał: Zatem bardzo ładna ta Twoja dolewka grawitacyjna. Jak życie w akwarium, mam na myśli koralowce i inne stworzenia, czy coś już wprowadziłeś do zbiornika? Haha dziekuje :) Jak narazie probuje uporac sie z glonami, skala nimi obrosla i szyby akwarium, mowia ze by czekac wiec czekam, w czwartek dojda slimaki i sprobuje zoa wpuscic a w ofercie mam jeszcze sacro, a w dodatku dzis spalila mi sie biale swiatlo w oświetleniu ktorego nie ma do kupienia w Sklepie Aquaela :( musze poradzic nowe swiatelko. W dniu 5.04.2020 o 09:56, karol86 napisał: Tylko pamiętaj że znajomi jak przyjdą to najpierw spytają o tą butelkę nad akwarium a później popatrzą co pływa w zbiorniku. Pomyśl o schowaniu sprzętu żeby nie żucał się w oczy Hehe myslalem juz nad tym, poradze cos po pozbyciu sie szafy z pokoju i osadzeniu akwarium na dostosowanej do niego szafce :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach