DonSelf8 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2020 Witam, chciałem sobie zrobić dodatkową ściankę w panelu filtracyjnym i idąc na łatwiznę kupiłem zwykłą plastikową deskę do krojenia i ucialem na wymiar i pasuje mi. Chce ja przykleić do istniejącego już media racka jako boczną ściankę tak żeby woda splywala na dół przez wszystkie półki. Czy mogę spokojnie użyć takiego materiału i nic się nie stanie i jeśli tak to skleić go jakimś klejem do korali czy czym najlepiej? Dziękuję za odpowiedź. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DziQQs 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2020 Witaj doceniam i lubię kreatywność ludzi , więc moim zdaniem ( możesz użyć tej deski ale to tylko moje zdanie ) bo skoro nadaje się do użytku przygotowania jedzenia dla ludzi wydaje mi się że nic w wodzie jej nie będzie alternatywą może być też plexa z Castoramy a co do klejenia to użył bym silikonu akwarystycznego dostępnego w każdym sklepie akwarystycznym lub Alle drogo ... A Ty sam zadecyduj nikt ci gwarancji nie da na tą deskę ale moje zdanie znasz już powyżej , powiedzonka ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
andzior70 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 16 Marzec 2020 Silikon może nie trzymać, poszukaj jakis klej do plastiku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach