sirjur 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Marzec 2020 Witam wszystkich mam problem padł mi cylkulator Sw-2 ale kontroler jest sprawny czy gdzieś dokupię samą pompę Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Marzec 2020 Raczej nie do kupienia. Częsty problem z cyrkulacja od Jebao. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kolalysy 3 Zgłoś odpowiedź Napisano 11 Marzec 2020 (edytowane) ciekawe czy podejdą inne cyrkulatory jebao np. RW i WP są zamienne. Szukaj na alliexpres. Edytowane 11 Marzec 2020 przez kolalysy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sirjur 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 12 Marzec 2020 Testowałem z rw4 ale nie do końca działa tak jak powinien. Majfrendy trochę pozmieniały budowę teraz wszystko z pompy przerzucili do kontrolera Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach