Alcoholik 14 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2020 To samo pytanko zadałem na innym forum.Witam mam pytanko odnośnie zawiasów do szafki, szafkę robiłem sam, boki zrobiłem na magnesy, przednia listwa przyklejona, pozostał tylko front drzwiczki zachodzą mi 2,5 cm na rurę kwadratową czy są jakieś zawiasy ktore się najpierw odchylają do przodu a puźniej otwierają.Mogę dać na magnesy ale wolał bym dać zawiasy tylko nie wiem jakie? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol86 18 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2020 Ja mam coś takiego zrobione. Stolarz powiedział że to jest najlepsze rozwiązanie. Pasek płyty Do którego są zamocowane zawiasy . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alcoholik 14 Zgłoś odpowiedź Napisano 19 Luty 2020 Dam na magnesy, bo chyba nie ma jak zrobić inaczejWysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AniaWol 14 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Marzec 2020 W dniu 19.02.2020 o 10:27, Alcoholik napisał: To samo pytanko zadałem na innym forum. Witam mam pytanko odnośnie zawiasów do szafki, szafkę robiłem sam, boki zrobiłem na magnesy, przednia listwa przyklejona, pozostał tylko front drzwiczki zachodzą mi 2,5 cm na rurę kwadratową czy są jakieś zawiasy ktore się najpierw odchylają do przodu a puźniej otwierają. Mogę dać na magnesy ale wolał bym dać zawiasy tylko nie wiem jakie? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka mogłeś zrobić trochę dłuższe boki, wystające za krawędź stelaża. Wtedy byś mógł zamocować zawiasy a górę zlicować dając podwójną /grubszą prostokątną belkę z płyty. ps.Mąż jest stolarzem lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach