Wyplosz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Grudzień 2019 Cześć wam panowie podpowiedzcie mi, czy dobrze rozumiem do tego statecznika mogę podpiąć jedną lub dwie świetlówki na przykład ATI 24W T5 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Alcoholik 14 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Grudzień 2019 Z lewej strony tabelki masz jakie swietlowki mozna podpiacWysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyplosz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Grudzień 2019 A czy kable maja byc w ten sposob podpiete do jednej swietlowki?? Bo mi nie dziala... wlaczy sie na 2 sekundy po obu stronach ( przy koncach ) i gasnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
naFiji 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Grudzień 2019 Ten statecznik przewidziany jest do pracy z dwiema świetlówkami, z jedną nie musi działać. Dlaczego po prostu nie kupisz drugiej świetlówki? Działanie takiego balastu z jedną rurą zależy od tego jak jest zbudowany wewnątrz, tego czy zasila świetlówki równolegle czy szeregowo. Na upartego możesz spróbować podłączyć tą którą masz pod zaciski 23, 24 z jednej strony i 25, 26 z drugiej strony rury. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wyplosz 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Grudzień 2019 Przekonałeś mnie Jadę po 2 świetlówkę zobaczymy co z tego będzie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach