Sawiksaw 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Listopad Kolejne pytanie laika amatora skanery. Nie znalazłem nic na tt więc zaczynam dyskusje. Ustana woda deszczowa oczywiście po filtrach mech. zamiast RO??? Ktoś próbował, ktoś coś wie? Gdzieś wyczytałem że woda po ro wcale nie jest taka jalowa jak się wszystkim wydaje. Mam dojście do masy deszczówki, dach ceramika, rynny tytan uprzedzajac marudzenie, puszczam to bez ciśnienia na zestaw filtrów mech i co wy na to? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedo1544 13 Zgłoś odpowiedź Napisano 27 Listopad Jeśli masz dostęp do takiej wody to zrób jej testy i wszystko będzie wiadome Ja raczej bym się nie odważył na wlanie tego do baniaka Nawet jeśli raz testy wyjdą ok to nie znaczy że kolejna woda nie będzie miała czegoś dziwnego w sobie Filtr ro di nie jest az tak drogi żeby na nim sępić Przez miesiąc lałem do baniaka samą solankę robioną tylko z ro i wywaliło mi cyjano po dołożeniu żywicy cyjano znikło Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach