Gość Zgłoś odpowiedź Napisano 31 Sierpień 2022 2 godziny temu, karol86 napisał: Szyba się odkleiła i poszła woda😭. I przez nerwy nie dałem odpieniacza do zastępczego akwarium i już potem poleciało. Szkoda życia Zawsze szkoda jak coś stracimy , wczoraj byłem u faceta co baniak się przegrzał i tragedia . Powiedział mi że już nie wróci do morskiego , zbyt dużo czasu go kosztowało wychodowanie naprawdę wielkich SPS . Dobrze , że nie tracisz zamiłowania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol86 18 Zgłoś odpowiedź Napisano 1 Wrzesień 2022 Tak wyszło .ja już chciałem zrezygnować ale dzieci mówiły "nie będzie już Nemo?" Teraz już robi się coraz ładniejsze. Coś już pływa ,faluje . Tylko jeszcze kożuch żeby znikł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol86 18 Zgłoś odpowiedź Napisano 29 Październik 2022 Akwarium dochodzi do siebie. Tracho co przetrwała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol86 18 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Grudzień 2022 Goniopora też ma się dobrze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raff2022 12 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Grudzień 2022 Bardzo ładna, zazdroszczę. Moja, taka była tylko na początku. Potem cała się schowała na kilka miesięcy. Teraz chemia wody się zmieniła i trochę odżyła, ale i tak wyglada marniutko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol86 18 Zgłoś odpowiedź Napisano 4 Grudzień 2022 U mnie im pasuje odpukać . Też zacząłem dużo karmić i chyba im pasuje . Codziennie wieczorem mix planktonowe mrożonych plus jakieś "cudowne" krople Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol86 18 Zgłoś odpowiedź Napisano 17 Grudzień 2022 Dziś do akwarium trafiły kolejne ryby. Pygotyples diacanthus, centropyge bispunosa, helmon i japonicus. Narazie światlo zgaszone myślę że aklimatyzacja się udała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol86 18 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Grudzień 2022 Pygotyples diacanthus maleństwo ok 3-4cm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol86 18 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec Odświeżam trochę temat. Nie rozumiem mojego akwarium ,a mianowicie: nie było mnie od wtorku. Akwarium zajmowała się żona i gdy dziś wróciłem to Piasek czysty bielutki, ryby czysciutkie bez żadnych kropek Wniosek jest jeden -żona musi bawić się akwarium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazmaciek 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec albo ty musisz przestać pchać łapy do wody Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol86 18 Zgłoś odpowiedź Napisano 9 Marzec Na to wygląda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol86 18 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec Co to za gatunek ukwiała? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazmaciek 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec to jest goniopora Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol86 18 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec 2 godziny temu, mazmaciek napisał: to jest goniopora E to mnie w sklepie oszukali,😃 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mazmaciek 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 14 Marzec No nie wiem, goniopory są droższe od ukwiałów. A w jakim sklepie tak Ci powiedzieli? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Speedo1544 23 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Marzec 21 godzin temu, karol86 napisał: Co to za gatunek ukwiała? Karol Ty tak serio z tym pytaniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol86 18 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Marzec A jak myślisz?😂🤣 Mój ukwiał skurczył się do 5 złotówki i błazenki opanowały gonipory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
karol86 18 Zgłoś odpowiedź Napisano 21 godzin temu Chciałbym kupić jakieś żyjątka które wyczyści akwarium z detrytusu. Ma ktoś jakiś pomysł? Coś co będzie się żywiło odpadkami a nie będzie można zaśmiecać akwarium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach