Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 Siła wyższa problemy rodzinne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 Witam mam do sprzedania : 1. GHL profiluxa II-eX + do tego sądy PH,TEM,ZAS,REDOX ,sądy były wymieniane pół roku temu cena za komplet 1700zl , - sprzedany 2. GHL-PropellerBreeze5-5 wentylatorów +GHL PropellerControl cena za komplet 400zl dwa komplety , 3. Pompy dozujące GHL- dosing unit 4 cena 900zl - rezerwacja 4. Pompy tunze 6045 cena 200 zl za 1 szt 2szt, 6100 1szt cena 600zl ,6200 1szt cena 750zl , 5. Filterek zeovit KZ przerobiony z pompa AB 3000L/h do kulek cena 500zl , 6. Miernik zasolenia HANNA HI-96822 cena 600zl - sprzedany ceny do negocjanci proszę dzwonić tel 506-200-307 gg 9924113 warszawa pozdrawiam powód likwidacji problemy rodzinne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 10 Czerwiec 2010 profilux sprzedany, pompy dozujace rezerwacja,miernik zasolenia sprzedany Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Thorn 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2010 no ale za to powstał roślinny chociaż nie to samo co morskie a raczej bardzo dużo brakuje mu do morskiego a nawet do rośliniaka bardzo dobrego ale czegoś tu nie kumam twojej wypowiedzi na forum WITAM WAS WSZYSTKICH mój pseudonim szkiełko,mam 32 lat ,zajmuje się akwarystyka słodką od 25 lat w tym akwa co widac na foto miałem akwarium morskie wysokiej klasy 2006-2009 . zlikwidowałem bo roślinne ma to coś w sobie jest porostu śliczne pozdrawiam to znaczy co nie jarało już cię morskie i po prostu je zlikwidowałeś i postawiłeś zieleniak a zieleniak można zobaczyć http://forum.roslinyakwariowe.pl/viewtopic.php?t=33920 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczekpl 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2010 ładny zieleniak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slawomirdyl 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2010 Czasami też bym chciał zieleniak holender jest piękny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SEWERYN_S 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2010 Fool szkło = a co życiem : na sprzedaż masz coś oprócz sprzetu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoczekpl 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 30 Październik 2010 Seweryn, przeca on się pozbył tego w czerwcu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach