Skocz do zawartości
Fool szklo

Budowa mojego systemu 800L

Rekomendowane odpowiedzi

sebastian super baniak!!!!!!!!!!!

ale ta różowa seriatopora musi walić po gałach :D pieknie sie wybarwiła u mnie pod HQI aż taka świecąca nie jest :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie mija właśnie 87 dzień na kulkach szczęścia przyrosty niesamowite kolorki niesamowite parametry wody bez zmian PO4-0,02 NO3-0,00 (hania) bardzo mało karmie przed zgaszeniem światła 15min dostają ryby i troszkę korale karmie raz dziennie krotko mówiąc kulki szczęścia to MISTRZOSTWO SWIATAAAAA!!!!!!!!!!!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poka poka te kolorki, może się skuszę na kulki :D

Pozdrawiam

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Klasa :) serio, kolorki takie jak lubię czyli jaskrawe, nie wyprane, takie "soczyste", cieknie z nich jak z arbuza hehe :)

Pozdrawiam

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
U mnie mija właśnie 87 dzień na kulkach szczęścia przyrosty niesamowite kolorki niesamowite parametry wody bez zmian PO4-0,02 NO3-0,00 (hania) bardzo mało karmie przed zgaszeniem światła 15min dostają ryby i troszkę korale karmie raz dziennie krotko mówiąc kulki szczęścia to MISTRZOSTWO SWIATAAAAA!!!!!!!!!!!!!

A zeo całkowicie zaprzestałeś ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajnie , fajnie , tak trzymaj .Co do odpieniacza - pisałeś że nie odpieniał ileś tam dni ! a jakie były peletki może te z częścią niby podrabianych ?(walcowaty kształt z lekkimi wgłębieniami po bokach)Bo ja je odebrałem i nie było reakcji odpieniacza .Kilka dni temu dodałem te odebrane i odpieniacz padł.Wczoraj te niby złe usunąłem i odpieniacz po jednej minucie zaczął pienić.Co o tym myśleć ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie pienił ponad miesiąc jak wyrzuciłem te złe to po włączeniu filtra paletek od razu się podniósł i do dziś chodzi musisz wybrać dokładnie te walcowate podobno one maja więcej tłuszczu i dlatego siada opieniek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sebastian , tak teraz możesz byc faktycznie szczęśliwy, korale widac że zdrowe, hoduj, hoduj pisze sie jako pierwszy na pierwsze żniwa !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie i panie nadszadl ten jeba..... Dzien musze zlikwidowac zbiornik łzy w oczach mam siła wyszsza bede mial do sprzedania caly osprzent dzis jak wruce z pracy to wystawie co MAM

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prima aprilis już był :(

Pozdrawiam

seb

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale co się stało??? skąd taka nagła i trudna decyzja???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O cholera, jaka szkoda :spiteful: Tyle żeś się napracował, cały restart musiał być. Przyłączam się do pytania: co się stało?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi