enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 18 Marzec 2016 W ofercie pojawiła się nowość. Świetlówki E5 LED z firmy Euroquatics. Niesamowita żywotność, standardowe wymiary (55 cm, 85 cm, 115 cm, 145 cm), dzięki temu można bez problemu zamontować w każdej standardowej oprawie T5. Oszczędność w stosunku do T5 to około 45%. Do tego 3 lata gwarancji. co czyni je doskonałą alternatywa dla klasycznych świetlówek T5. http://www.coralhouse.pl/oswietlenie/swietlowki-e5 Zapraszamy Ekipa CoralHouse Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fool szklo 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 24 Marzec 2016 są dostępne 24 wat ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
enigma17 7 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Marzec 2016 (edytowane) są dostępne 24 wat ? Po świętach spodziewamy się dostawy. 15W czyli odpowiednik 24W będzie dostępny. Edytowane 25 Marzec 2016 przez enigma17 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jotef 1 Zgłoś odpowiedź Napisano 25 Marzec 2016 (edytowane) na filmie nieźle to wygląda : p.s. proszę o podpowiedź > jak wsadzić do posta bezpośrednio film z youtube ... już znalazłem Edytowane 25 Marzec 2016 przez jotef Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alina87r 0 Zgłoś odpowiedź Napisano 15 Kwiecień 2016 Na filmach ładnie wygląda, chyba zamówię je do mojego akwarium mam nadzieję że będą takie dobre efekty jak na filmach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach